Det här året kommer att ge vinster som vissa kan kalla „chockerande“, säger Diginex VD

Med Bitcoin på en dramatisk priskurs kan 2021 bli ett händelserikt år för kryptoindustrin.

Bitcoin ( BTC ) slog nyligen igenom $ 35 000 som en del av en enorm prisuppgång, delvis resultatet av Bitcoins begränsade utbud, enligt Diginex VD Richard Byworth.

„Bitcoin håller på att starta sin efter halverande tjurcykel,“ sa Byworth till Cointelegraph och tillade:

”Efterfrågesidan i denna ekvation har påskyndats av enorm bankstimulans och investerare som söker säkra värdeförvaringar mot ökande monetär inflation. Som ett resultat utvärderar nu en stor del av finansiella institut deras storlek på Bitcoin-positioner just nu. Detta leder till massiva uttag av utbyten eftersom dessa deltagare går för att säkra kylförvaring. Vi har en kris på utbudssidan i Immediate Edge. ”

Efter att COVID-19-pandemin tog över rubrikerna i mars 2020 hoppade USA: s regering i handling, tryckte massor av pengar och släppte olika stimulanspaket. Under senare hälften av året började stora mainstream-enheter avslöja sina Bitcoin-inköp , som ofta tilldelade tiotals och hundratals miljoner till den digitala tillgången.

Bitcoin har i stor utsträckning lett showen när det gäller prisåtgärder för kryptotillgångar, även om Ether ( ETH ) och andra nyligen har börjat lägga upp betydande vinster också

„Altcoins kommer att prestera extremt bra eftersom detaljhandelsaktörer som känner att de har“ missat bitcoin „kommer att försöka hitta“ nästa bitcoin „och nästa 1000x“, säger Diginex VD och tillade:

”ETH spelade inhämtning och är ett av de enda livskraftiga smarta kontraktsnäten som redan har rensats effektivt av SEC. Det troliga fortsatta fokuset på stallmynt efter OCC-meddelandet kommer sannolikt att gynna ETH eftersom många av dessa finns på Ethereum-nätverket. ”

US Securities and Exchange Commission, eller SEC, har förstärkt sin övervakt och lämnat in åtgärder mot Ripple och kallar sin XRP- tillgång en oregistrerad säkerhet. Därefter uppstod rädsla i kryptoutrymmet, och vissa undrade om SEC också kommer att följa andra tillgångar och projekt. På en positiv anmärkning rensade dock det amerikanska kontoret för valutaövervakaren nyligen vissa stabila valutaaktiviteter bland bankerna.

Vad kommer 2021 att hålla för Bitcoin och krypto? „Som jag sa, vi är i början av tjurcykeln, 2021 kommer att leverera avkastning som sannolikt kommer att vara chockerande för vissa människor,“ sade Byworth. „Bitcoin kommer att ligga norr om $ 100 000 någon gång under året och alts kommer sannolikt att följa.“

Med Byworth vid rodret blev blockchainfokuserad outfit Diginex offentlig i oktober 2020.

Dieser Beitrag wurde am Januar 2021 veröffentlicht, in Bitcoin. Setze ein Lesezeichen mit dem Permanentlink.